Skip to main content

Impresszum

Minden, ami Lost Ark! Friss hírek minden nap a Lost Ark világából.

Email: info@lost-ark.hu

  • BartaMorzan Gábor – Tulajdonos & Főszerkesztő
    • Web: www.bartagabor.hu
  • Tölgyesi “DiMiTRiUS ” Zoltán – Szerkesztő
  • Tehenes “Predator” Zsolt – Szerkesztő

Hírező: Feladatuk a hírek, tesztek, videók, cikkek és interjúk megírása. Bárki jelentkezhet az info@lost-ark.hu címen. A próba cikk után emailben értesítjük a jelentkezőt a döntésünkről. Sikeres felvétel esetén 1 hétig tanuló státuszban lesz a felvételt nyert felhasználó!

Szerkesztő: Feladatuk a hírek, tesztek, videók, cikkek és interjúk megírása. Továbbá a hírezők munkájának ellenőrzése. Tagjaikat minden esetben az oldal tulajdonosai jelölik ki, többnyire egy Hírezőt kérünk fel erre a pozícióra.

Moderátor: Feladatuk az oldal szabályzatának betartatása, az oldal felhasználóinak felügyelete,  a fórum/hozzászólások moderálása. Döntéseik megkérdőjelezhetetlenek! Tagjaikat minden esetben az oldal tulajdonosai jelölik ki!

Korrektor: Feladatuk a hírekben, illetve tesztekben felbukkanó elgépelések, hibák kijavítása, továbbá az oldal tartalmainak karbantartása. Tagjaikat minden esetben az oldal tulajdonosai jelölik ki, általában a kevés szabadidővel rendelkező Szerkesztők kerülnek ebbe a pozícióba.

Közvetítő: Feladatuk a Lost Ark üzemeltetése – minőségi Lost Ark közvetítés nyújtása a Twitch.tv segítségével. A Lost Ark TV tagjait minden esetben az oldal tulajdonosai jelölik ki!

Videós: Feladatuk a Lost Ark Magyarország YouTube csatornájának üzemeltetése, videók feltöltése – különféle Lost Ark témákban. A LostArkTube tagjait minden esetben az oldal tulajdonosai jelölik ki!