Karakterek

A 18 különböző karakterből csak néhányról rántották le a leplet, de valószínűleg az idő múlásával egyre több karakterről bukkannak fel információk.

characters

  • Battle Master: Ez a karakter előre láthatólag fő jellemzője lesz, hogy gyors és erőteljes támadásai lesznek, de az eddigi adatok alapján elég ügyes légi akrobata is egyben. A karakter fel lesz ruházva egy bizonyos elemi energiával, amelyet ha elhasznál, akkor támadásai pusztítóbbak és erősebbek lesznek.

battle master

  • Devil Hunter: A karakter fő jellemzője, hogy háromféle fegyvertípust használ. Az első fegyvertípus a két darab egykezes pisztoly, amely majd a gyorsan mozgó ellenfelek eliminálására lesz hatékony. A második fegyver a sörétes, amely a nagyobb és a közeli ellenfelek elpusztítására szolgál. A harmadik fegyverünk pedig a puska, amely a távoli és erősebb ellenfelek kiiktatására lesz jótékony hatással. Ezt a karaktert olyan emberek fogják szeretni, akik elég jó reflexszel rendelkeznek hisz ezek a fegyverek között folyamatosan váltogatnunk kell az eredményes harc érdekében.

devil hunter

  • Arcana: Az eddigi látottak alapján a fő képességdizájnja a kártyák forgatása és dobálása lesz, amelyek elég nagy sebzést fognak kiosztani az ellenfélre. Az ő ereje a rulettjében rejlik, melyet megpörget és különböző kártyákat fog neki sorsolni, ez fogja meghatározni, hogy támadásai milyen erőst képviselnek. Lesz neki egy speciális képessége, ami a Végzet Kereke nevet kapta, amivel egy ultimét képességet fog újra használni.

arcana

  • Warlord: Előreláthatólag egy elég kemény tank lesz, mely nehézpáncélt fog használni, hogy minél több sebzést elnyeljen. Fő fegyverei a lándzsa és a pajzsa lesz, amivel a nagy tömegeket blokkolja.

warlord

  • Infighter: A karakter kizárólag a test a test ellen, azaz a közelharcra épít és valamiféle energiát fog gyűjteni, ami kihatással lesz képességei sebzésére.

Infighter

  • Summoner: A Summoner inkább kivonja magát a harcokból és az állatai és az idézett lényeire hagyja a harcot. A vadállatokkal kapcsolatba tud lépni szellemi síkon és így képes irányítani őket. Harc közben néhány ősi lelket is a harctérre tud hívni, amelyek hihetetlen nagyot sebeznek.

summoner

  • Berserker: Egy hatalmas kétkezes kardot fog használni, amivel erőteljes csapásait véghez viszi. A Berserker néha képes valami által egyfajta őrület fázisba lépni és ennek hála iszonyatos pusztításba kezd.

berserker